Din individuella träning


- med BioSwing Dynamics och Vision 54

BioSwing Dynamics

Mike Adams är en amerikansk golftränare som också kallas the "teacher of the teachers". Han har många års erfarenhet och har skrivit många böcker om golfsvingen, och har skapat BioSwing Dynamics. BioSwing Dynamics är inte en modell utan många, allt beroende på hur du är byggd.


Målet med BioSwing Dynamics är dels att nå resultat snabbare men också att svinga mer effektivt och minska risken för skador. 


Jag har gått BioSwing level 1 & 2 och jobbat aktivt med arbetssättet sedan 2019 tillsammans med grundläggande golfkunskaper.

Vision 54 

Lynn Marriott & Pia Nilsson är grundare för Vision 54 och de har coachat många spelare på olika tourer världen över att nå sin fulla potential.


54 står för tron på att det är möjligt att spela en runda golf på endast 54 slag. och för att nå dit jobbar man som tränare med hela golfaren, inte bara det tekniska. Vi svarar på frågor som:


Vad gör du när du spelar som bäst?
Hur får vi ut ditt bästa spel på banan och inte på rangen?

Vi tittar på dina målsättningar (hur du sätter bra målsättningar för dig), rutiner innan, mellan och efter slag. 


Jag har genomfört Supercoach54 hösten och vintern 2020/2021 och ser fram emot att hjälpa dig spela din bästa golf.

Stora Coachingpaketet 2021


För dig som vill det lilla extra. Här får du kontinuerlig uppföljning och stöttning under hela säsongen. Vi sätter mål i början av säsongen och jobbar gemensamt mot dessa under året med lektioner, analyser och coachingsamtal.


Stora Coachingpaketet


8 st 50 min lektioner


Med 8 st 50 min lektioner tränar vi kontinuerligt under hela säsongen, för att hela tiden ha koll på din teknik. Dessa fördelar vi hur vi vill mellan sving, närspel, putt, mentalt. Coachingsamtal varje vecka


För att du ska få bästa möjliga stöttning under säsongen har du även möjlighet att boka ett Coachingsamtal per vecka. Samtalen sker på telefon och är ca 25 min långa. Bokningen av dessa sker via mail till mig och inte i den vanliga tidsbokningen. Kontinuerlig feedback


Varje vecka har du möjlighet att rapportera hur det går för dig, vad du tränar på, och om det är något du behöver hjälp med. Detta görs enkelt via ett formulär och du får sedan feedback via mail. 

Har du frågor eller funderingar kontakta mig gärna. Vill du läsa mer om mina arbetssätt läser du här ovan.


Välkommen!
Paketet är gäller 2021. Vissa undantag för veckosamtal kan ev, ske under säsongen.Pris


Detta paket kostar: 7500 kr
Det finns begränsat antal platser och du skickar en anmälan till Stora Coachingpaketet genom att fylla i formuläret nedan. Skriv kort om din golfbakgrund och vad du önskar uppnå.